Modulisert fag- og yrkesopplæring: De første deltakerne har bestått

En stolt deltaker sammen med personer som har fulgt henne opp - Klikk for stort bildeFV Marielle Trygheim OKNN, Ayan Ali Awood deltaker, Kasi Alnes OPUS, Anne Jakobsen faglig leder Nordlaks, Ann Kristin Forseth Nav Hadsel Idar Ovesen, Bladet Vesterålen  12. februar gikk første deltaker opp til fagprøve i Renholdsoperatørfaget, gjennom Modulisert fag- og yrkesopplæring.

Ayan er første deltaker som går opp til fagprøve her i Vesterålen gjennom dette nasjonale forsøket. Hun kommer opprinnelig fra Somalia, og har bodd i Hadsel siden 2006.

Ayan har hatt vikariater som renholder, og står nå sterkere i en søknadsprosess, med fagbrev i hand. Hun har hatt sin læretid på Nordlaks.  

Håkon sammen med de som har fulgt han opp - Klikk for stort bildeFV: Representant fra prøvenemda( navn ukjent), faglig leder Benedykt Kornaf, Håkon N Helland deltaker og leder i prøvenemda Stian Haugsnes Sortland hotell  Håkon N. Helland gikk opp til fagprøve i kokkefaget 18. februar. Han bestod, og kan smykke seg med tittel som faglært kokk. Håkon har hatt sin læretid på Sortland Hotell.

Vi er utrolig stolte av Ayan og Håkon som gjennomførte prøven, og bestod med glans!

 

OPUS Vesterålen er svært glade for det flotte samarbeidet vi har med Opplæringskontorene. OKNN (Opplæringskontoret Nordre Nordland) ved Marielle Tryggheim som har fulgt opp Ayan, og ORMNN (Opplæringskontoret Restaurant og matfag Nordre Nordland) ved Alexander Lie som har fulgt opp Håkon.

Vi er også svært glade for det flotte samarbeidet og tette oppfølgingen med NAV og Vesterålsprodukter. Og så er vi utrolig takknemlige for den fantastiske jobben våre faglige ledere har lagt ned i våre deltakere.